Biljetter

Biljetter

Det blir en padelfest i Båstad när världens största tävling någonsin tar plats under padelveckan. America vs Europe blir en padelfest utan dess like och vi är väldigt glada att välkomna publiken igen.

I linje med riktlinjer och restriktioner från myndigheter och regeringen så vidtar vi nödvändiga åtgärder för att begränsa smittspridning och arrangera ett tryggt och säkert evenemang. Vi öppnar upp för publik, men med hänvisning till regleringarna om social distansering så har vi minskat publikkapaciteten till evenemanget.

Biljetterna hittar du hos Ticketmaster.

Regnpolicy: Vid spel i mer än en sammanlagd timme, eller vid slutspelad match, under en och samma dag – eller session för dagar med dag– och kvällssession – återbetalas ej biljetter. Tävlingens Domare avgör hur länge spelet pågått. Vid regnavbrott aviseras fortsatt spel från högtalarna vid Centercourten som regel minst 15 minuter för spelstart. Vid återbetalning återbetalas biljetten i sin helhet minus serviceavgift. Mer information finns att hitta på hemsidan vid sådant skeende. 

Barn: Samtlig publik på arenan har med biljetten en anvisad plats. Barn som är så små att de sitter i knäet på föräldern behöver ingen egen anvisad plats i enlighet med restriktionerna.